Uri dekat bawah

Slm hi, saya first pregnancy. Dah masuk 3 bulan. Tapi saya selalu bleeding dah 2 kali. Doctor kata uri menempel dkt pintu rahim. Kalau baby besar uri akan bergerak. Dan ada juga risiko utk gugur. Selain makan ubat kuatkan rahim, ada tak tips utk kes mcmni? Ada yang pengalaman tak? Saya risau 🥹

2 Balas

uri ni kita tak boleh naikkan. kalau dia naik, dia akan naik sendiri. jgn buat kerja2 berat & banyakkan rehat