Uri dibawah

semalam checkup baby , doctor cakap uri saya kebawah . ada tak macam saya ? boleh tak share pengalaman atau tips utk betulkan kedudukan uri balik . saya 29weeks 😭 risau lah

1 Balas

Sama mcm saya tp now saya dah 38weeks...nnti kena refer dgn pakar utk pemantauan... Alhamdulillah saya punya uri naik semula... Kalau uri awak still kat bawah tak nak naik nnti awak kena buat czer... Harap urusan awak dipermudahkan In Shaa Allah... 😊

1y ago

Bole tahu tak , pakar cek melalui scan bawah ke