IKAN KELI

Slm nk tnye ikan keli bleh mkn x? skrng sy bru nk msuk 8 mnggu prgnnt..

8 Balas

Ikan keli sgat bagus tuk wanita hamil die ade smue khasiat y bagus tuk bb n ibu.. bnyak info leh dpat dr google.. sy jenis x makan ikan tp ngandug memag nk ikan keli je dr awal prgnant sekarag dh masuk 37w.. Alhamdulillah spanjang prgnant buku pink sticker putih n hb smue ok..

sis . i cadangkan . you type je any food dekat ruangan search 🔎 . nanti dia akan keluar safe atau tak makanan tu . senang buat rujukan 😊

Ada orang kata tak boleh. Tapi setakat ni alhamdulillah sy makan okay lagi. Mungkin berbisa kot.

Sedap dimakan & blh dimakan

Bole.. Sy slalu makan

blh sis...xde mslh

Boleh je mkn sis

Boleh