5 minggu bleeding

Slm.. nk tnya normal ke 5 week tk nmpk pape kantung lg walaupn dh scan guna tvs.. sy bleeding pg td and then dktr scan tkde nmpk kantung pape.. dktr suspect luar rahim.. pg td sy ade skit bawah perut.. tp skli tu je.. pastu dh tk sakit.. and dh tk kuar darah mcm pg td.. pastu pg td darah kuar sbnyk pantiliner..

8 Balas

Kalau dah scan guna tvs tak nmpak kantung selalunya doc akan sspect luar rahim, n dorg akan bt surat refer ke pakar o&g hspital terus. Macam saya bulan 4 hri tu sya keguguran week 12, kena admit ward n kawan katil sebelah kes mcm ni, dah scan2 tak nmapak, trus klinik tu hntar ke hspital, n dia cerita masalah dia kat sya. Kami kena admit semalam jugak, saya n kwn katil sblh kena tolak ke pakar o&g, dia kena cek sma2 ada atau tak kntung tu, tapi smpai sna, ada kantung dia tapi kecil comei je. Saya pulak kena cek clear atau tak rahim lepas dh gugur naturaly tu, sya clear, last2 kami dua kluar wad pun sma. Sis ad kena refer pakar dah ke?. sbb risau gitu, harap baik baik sja ya sis.

2y ago

Alhamdulillah sis lepas kena tahan wad dua hari utk check beta hcg tu, bru nmpk kntung🤗