5 minggu bleeding

Slm.. nk tnya normal ke 5 week tk nmpk pape kantung lg walaupn dh scan guna tvs.. sy bleeding pg td and then dktr scan tkde nmpk kantung pape.. dktr suspect luar rahim.. pg td sy ade skit bawah perut.. tp skli tu je.. pastu dh tk sakit.. and dh tk kuar darah mcm pg td.. pastu pg td darah kuar sbnyk pantiliner..

8 Balas

sya preg 7W , sya tgh alami bleeding sekarang masuk hari ketiga. hari first kluar darah sya terus pg emergency , dr scan, kantung dalam rahim dan bukan keguguran, dr ckap darah kluar sebab implantasi . tp risau jugakla. masuk hari ketiga masih kluar. normal ke tak eh? macamana keadaan awk skrg sis?

1y ago

sya keguguran sis. tgh admit sekarang tggu utk scan sama ada plu cuci atau tak😭