perlu pegi hospital ke?

Slm momys Saya smlm pkl 1-3 pagi sakit perut cramp stngh jam 3 kali Lps tu saya mndi ok smpai pagi ni Pagi smbung balik mcm contraction n sakit belakang tapi x de kluar drh / pecah ketuban n sakit kejap2 Ade tak spe yg pengalaman mcm saya 38weeks 4day Ank kedua

2 Balas

saya baru je alami malam tadi. rasa dia mcm sengugut yg kuat sangat. nak nangiss rasa. lepas buang air besar terus hilang dah sakit sakit tu, tk sure nk pergi hospital ke takk. skrng da 39 weeks 😅