Perut mengeras setelah bersama..

Hy momies, nk tnya klu perut mengeras lps bersama disertai dgn krem mcm period pain tu smpi ke belakang normal tak, brsma tu dlm kul 9 mlm pstu perut mengeras smpi berjam jam, sakit tu hilang skjp pstu dtg balik.. xde drh atau ketuban pecah,bby gerak mcm biasa#bantusharing

2 Balas

Sy dah prnah rasa masa 25 weeks smpai pergi hspital. Tp baby okey je. Lps pada tu sy bersama tak bgi suami pancut dlm tak rasa mengeras dah. Pastu dah 36 weeks sy saje suruh suami pancut dlm terus rasa mengeras and sakit sikit. Sy tido esok tu okey dah. Tak rasa apa dah. Mmg air mani buatkan rasa sakit kt kita

1y ago

Esoknye hilang dah😅 sy dah 38 weeks, tu yg takut2 tu

mungkin semen air mani tu trigger baby sampai mengeras. ada Dr kata bahaya, ada Dr kata okay. sebab air mani pun boleh menyebabkan contraction

1y ago

betul. kalau lain dari kebiasaan tu mmg patut kita risau