Tanda bersalin ke?

Saya pregnant 37w 3d harini. Perut saya sakit macam senggugut tu. Selain dari sakit perut takda tanda lain mcm kluar darah ke or pecah ketuban n sakit dia bole la tahan lagi. Patut pegi check hospital ke? Ke tunggu ada tanda dulu

2 Balas

klu sakit perut kerap setiap 5-10 min.. better pergi hospital..tak semua ibu yg nak bsalin kluar drah/lendir/pecah ktuban.. ada juga yg contraction non stop.. cek2 dah ada bukaan

tu contraction sis. baik pergi hosp skrg.