Perancang implan,salam mommy smua nak tanya sapa pernah pkai perancang implan dkt kk byrn brapa ya?

Implan d kk caj?

1 Balas

Di KK tiada pakai perancang implan. Di KK hanya pil dan cucuk depo sahaja. Kalau nk pasang implan kena g klinik swasta. Kos die rm600++ untuk 5 tahun. Tp kn kalau awak golongan subur dan high risk in pregnancy, doktor KK akan pilih beberapa org untuk pasang implan nie. tp doctor la yg pili bukan kita saja2 nk. x mahal kot charge die.

1y ago

ohh mcm tu...tula nk try implan,saya jenis subur 4thn depo je stop depo pregy trus tkut jgk depo lama2 ni.tq info