Period Lewat 1minggu, Upt Negative, Keputihan Kuning Dan Cair

Slm dan hi. Sy tau sy perlu consult dgn doktor utk ketidakpastian ini, tp sy terpaksa menunggu hujung minggu. Sy tidak sabar utk mengetahui jwpn sbb sy sgt risau. Kalau boleh mmg sbb pregnant bukan sbb masalah lain. Ada sesiapa tau kenapa keputihan sy menjadi kuning? Kalau sbb bakteria boleh sampai mengganggu kitaran haid kah? Sblm ni sy xpernah lewat, haid sy sentiasa on time

1 Balas

xde period?