period lewat

Assalamualaikum.sy dh 22 hari lewat period .n keputihan bnyk kluar.ada x petua utk hilangkn keputihan.sy x check upt lgi .sbb bulan dec tahun lps sy x period n sy ada check upt n negetif.bulan januari n feb haid mcm biasa.#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing #adviceplease

1 Balas

Waalaikumussalam wbt Kadang boleh jadi perubahan hormon… kalau tak selesa better ke klinik check takut jadi infection