inject vaksin

Slam ibu-ibu semua..ad x dkat sini yng inject vaksin semasa hamil...

2 Balas

sy dh complete 2 dose vaksin.. ibu preggy digalakkan mengambil vaksin sb golongan berisiko.. insyaallah xda kesan yg teruk.. sy cuma skit tempat cucuk n mengatuk saja.. baby pun aktif je.. sy ambil vaksin masa kandungan umur 30 weeks 6 day n 2 nd dose 33 weeks 6 day.

saya dah dapat tarikh, tapi ada yg kata ibu mengandung xbleh vaksin

3y ago

boleh vaksin, dari 14 minggu hingga 33 minggu.