vaksin pneumonoccol

mommy2 yang pernah buat vaksin pneumococcol utk anak, blh share tk kat inject klinik mana yg murah sikit..area nilai-seremban.

1 Balas

Sis kena try survey stiap klnik brp hrganya... Sbb stiap klnik adalah brbeza hrga nya mengikut jnis pnuemoccocal yg kita nk amik..mcm sy ritu ank amik prevenar 13.. klu xde hrga promosi mmg mahal..jd kita kena tnye klnik by klnik jika klnik ada buat prmosi atau sebaliknya.. sbb kekdg bgtw yg ni murah..tgk2 nti sis dtg dh xmurah dh... Sbb kebanyakkn klnik dia akn buat prmosi berbeza.. dan dlm ms yg sm kita kena booked date tuk hntr bby jika ms tu wktu promosi.. sis try la col klnik mne yg ada vaksin trsebut dan tnye price nya k.. mg d pmudahkn segalanya..aamiin.. 😉