inject vaksin for covid-19

Assalamualaikum nak tanya ? boleh ke kita ibu mengandung ni inject vaksin ? Boleh tahu berapa week?

9 Balas

di hospital putrajaya ada offer vaccine covid-19 to pregnant women. mostly KK juga akan tanya and masuk nama utk pregnant women yang x dpt vaksin lg.

saya dose pertama xsedar tgh mengandung.. dose kedua pergi doc suruh ambik je..masa tu baru 6 minggu.. sinovac.. sekarang dah 9minggu.

Saya dah settle dua2 dose vaksin c19..masa tu baru 4w+. So far okay. Untuk yang dah banyak weeks tu saya tak pasi

3y ago

saya pula 2 hari selepas dos pertama baru tau preg 5minggu huhu

Boleh ambil..sy dh selesai 2 dos Pfizer..alhamdulillah xde ape2 kesan sampingan..

Boleh, tp vaccine Pfizer je boleh. Ada baca smpai week 33 je blh.

3y ago

Ada tgk ritu, nanti akan ada dkt mysejahtera, pregnant women blh declare status pregnant, then akan dibagi vaccine

terima kasih bagi info

14-33w boleh

14w to 33w

14-33weeks