Booking .........

Slalu booking jmpa docter ka..ka dftr ja .......

2 Balas

booking utk apa tu awak? kalau buka buku pink, boleh cuba call klinik kesihatan berdekatan dgn awak tanya perlu buat appointment atau boleh walk in. kalau nk scan or sah kan kehamilan awak, klinik swasta awak boleh terus pergi ja. tak perlu booking kalau nak bersalin, just direct pergi bahagian pac hospital bersalin. bawak buku pink. dekat sana nnt baru register.

2y ago

booking untuk bslin...cuma tnjuk surat dgn buku pink ja..ingt trus jmpa doc sbb nk kjar msa ...dh dpt tarikh temujnji nnt bru jmpa doc☺️

booking utk ape nie? buku pink ke nak bsalin ke nak jmpe Dr biasa2 je?

2y ago

ok settle ingt trus jmpa doc sbb nk kjar msa td..nnt p tmujnji lg skali bru jmpa☺️