Bile booking pakej berpantang

Masa kandungan berapa week ibu booking pakej berpantang #ingintahu

2 Balas

Saya booking pakej pantang masa pregnant 7bulan tapi bagitahu dekat cl tuu Kita duedate anggaran waktu bila,so senanglaa die nak arrange jadual maklumlaa musim sekarang ramai yang bersalin n berpantang

tengok tempat. klu kt klang valley ni byk pakej berpantang yg hot dan dikenali ramai, jd kena book 3-4 bulan sebelum due date. kadang awal dr tu. lg lg skrg ni ramai pulak yg mengandung kan.