Salam semua mommies

Skrng saya 22 minggu, gerakan baby tu ada cuma kadang2 ada kdg2 tiada gerak...dah berusha bagi diaa gerak pastu diam...tapi ada masa mcm kena jentik2 mcm gelombang2...bila aktif buat kerja tak rasa pun tapi bila baring ada lah...cuma tendangan tu bukanlah seperti yang saya jangkakan di mana tendang yg agak lama..dia just kick pastu hilangg. Pastu kick lagi pastu hilangg...mcm tu jer..adakah ini normal gerakan baby...saya risauuu sngt .

1 Balas

22week bb masih kecik..ruang dlm Rahim pun masih luas..sbb tu kdg rasa kdg x.. insyaAllah bila dah 28week nnt baru rasa gerakkan tu kuat