25w kurang gerak

saya preggy 25w, normal ke kadang tu rasa baby aktif sangat kick. pastu selang 2 ke 3 hari tak rasa dia kick, diam je 😂 bukan apa, kadang risau juga apa sebab dia tak kick 😅 #ingintahu #firstmom

2 Balas

kalau risau, boleh gi check.

4mo ago

setuju dengan sis @anon. actually kalau awak dah biasa dengan movement baby awak, and memang perasan one day lain dari biasa, valid je risau je walaupun belum 28w. kalau risau nurse KK buat tak endah sebab ikutkan sangat protokol 28w, pergi check kat swasta.