29weeks 4days

Normal ke baby mengeras lebih 4x sejam pastu kurang aktif . Kalau dia gerak pun xkuat sgt rasa tendangan dia mcm halus2 je . Sy risau sb #firstmom tlng yg mne tahuu . Sy nk g hospital takut kena marah 😭😭 risauuu sgt dia xgerak cuma mengeras je bila sentuh

2 Balas

Maaf puan lari dari soalan. Saya pon 29week 3day. Mcmna nk thu bby mengeras. Perut kita tekan rasa keras ke? Sy xthu rsaa tu, sbb first mom jgk. Hrp bleh share. Tq

2y ago

Baby mengeras ni perut kita rasa tegang pastu rasa keras dr biasaa . Kadang dia mengeras sambil menimbul bengkak2 atau benjol perut tu

nurse kt kk penah pesan klu x nak peg hospital, bley peg klinik swasta utk scan..