Anak menyusu badan

Skrg tgh pregnant no 2 yg sulung bru 1 tahun 5 bulan dah masih menyusu badan.. Its OK kalau bagi je susu badan or kne ajar dia susu botol? Org kata elok ajar susu botol tapi dia xnk mcm mana pun nk tidur mesti nak menyusu badan ksian pulak dekat sulung ni

2 Balas

susu badan kalau boleh biarla sampai anak 2 tahun 🤗 mayb kdg buat mommy x selesa anak DF terutama bila mommy pregnant...boleh je mommy ajar anak slow² minum susu botol 🥰

sama la dengan saya anak tak nak botol tpi kena ajar jgk slow2 cube 😂 klau tak nak jgk tktahu la

3y ago

Huhuhu alhamdulilah skrg anak say dh xnk tetek sbbnya susu dah takda dia pham sndri tapi mkn mse jgk.. Skrg ni minum botol je