Mak2 dekat sini.. mintak tips ajar anak y fully bf untuk susu botol.. baby jenis kuat ngempeng

Cara cerai susu badan. Sebab nk ajar susu botol, saya tgh pregnant y kedua.. takut susu badan x cukup untuk baby skrg

1 Balas

Masa saya pregnant anak ke 2 anak 1st masih fully bf… Saya pon try macam2 jenis botol n berjenis susu… semua dia taknak… Saya cuba bagi susu dutchlady kotak kecik2 tu dia okay… siang2 minum susu kotak… malam2 kalau dia jaga mintak susu saya bagi air masak isi dalam botol letak tepi bantal… alhamdulillah menjadi la dengan anak saya walaupum dia merajuk taknak tidur dengan saya. Sejak2 tu dia tidur dengan ayah dia sampai la sekarang….