Luahan & minta pendapat

Skrg tgh preggy anak first, skrg dah 28week.. Ada kemungkinan boleh keguguran x ? Sy mengasuh ramai bdk.. Dari baby smpai 4tahun.. Faham2 lah 4tahun mcm mna kan.. Baby pulak ada 3org, 17hb ni sorg lg baby nak masuk.. Total skrg sy jaga 7org.. Kdg2 rasa sakit sgt bawah perut. Mngkin sbb slalu dukung baby.. Dan sy kerap bangun duduk.. Kdg2 rasa sakit pinggang sgt2.. Kdg2 sakit kaki.. Sy perlu tinggalkan kerja sy @ teruskan je ?

9 Balas

Selagi tak bleeding ok la tu. Kalau rasa tak larat better berhenti kejap sampai bersalin. Sy yg xada kerja ni pun cpt penat