Kerap sakit kat bawah pinggang

Hi semua, Sy dah 16weeks +..sekarang ni kerap sakit kat bawah pinggang tu, bila duduk nak bangun sakit, bila nk cangkung pun sakit..masa pregnant ank pertma takde pulak..ni pregnant ank kedua, bru masuk 16weeks dah sakit mcm perut dah besar je 🤭..sebab kurang kalsium ke?tp sy minum susu kambing stiap pagi..lepas ni Sy nak tukar susu anmum pulak, ada tak ibu2 sakit mcm ni?normal ke?kdg2 Sy tak larat sgt nk buat kerja rumah, nak duduk sakit, bangun dr duduk pun sakit..ada apa2 suggestions tak sy kena buat pe?#bantusharing #ingintahu

1 Balas

kena banyk rest . saya ank ke 3 ni mcm2 sakit badan 😅😅 skrang dah 19week ok sikit . if masih sakit next appointment bgtau nurse atau doctor .

12mo ago

a.ah kndungan kalini rsa bnyk btul sakit kluar .. kena kncing kotor . pstu trbaru mcm asma dtg balik pdahal dah hmpir 10thun xkena last time msa remaja .😮‍💨 hnya mmpu ikhtiar sembuhkan lepastu berserah je ..semoga ibu2 2023 baik2 sahaja🙂