Rutin baby bila lahir

Skrg sy da masuk 3rd trimester.. lately ni baby sllu aktif golek2 wktu tgah malam.. wktu pling aktif 11 mlm smpi 7 pagi..sy pn mmg x tdur malam da..lepas abah dia keluar pergi kerja sekitar 7pagi baru baby tidur..sy pn qada tidur sekali. Klu lahir nati rutin dia mcm ke. Malam berjaga, siang qada tidur hehe

1 Balas

Time saya pregnant anak kedua. Memang dia macam tak tidur. Siang malam bergerak aktif. Perut dia tendang memang ada benjolan. Lepatu dia lahir, nahhhh. Siang dia tak tdo menangis ja. Mlm pkl10 bru dia tdo.