ingin tahu? betol ke kalau bersalin kena gunting@jahit xde bius?

Skrg smua hospital mmng klau bersalin normal kena bius ke x time kena gunting@jahit.??? seramla dgr...

29 Balas

xda rasa pun kena gunting tu.. contraction datang lagi sakit.. sy tahu2 bidan gunting sb bunyi dia duk gunting xda rasa pun😂😂.. jahit pun xsakit sb dia bius dulu.. bunyi mcm seram kan.. tp insyaallah xda pape pun.. sy siap sembang lgi dgn doktor yg jahit tu.. lepas abis bius pun alhamdulillah xda rasa pedih ke apa..

2y ago

@rohayu ouh bius jahit . kalau tu sy ad dpt jugak mmng xde rse ap mse dijahit. tpi slps tu , bru trasa ngilu tu. tmbh pulak nk buang air kecil.😅