Ada Tak Yg 37week 4day Pregnant..

Skrg nie asyik nak cream jer kaki dua belah.. Terutama awal pagi.. Masa awal pregnant tak ade pula.. Bula dah 37week nie.. Dah kerap sngat.. Ada Tak cara untk kurangkn rasa kebas kt kaki.. Sakit sngat?? Dah la tdo hnya mgiring ke kanan jer dapat..

4 Balas

sebelun tidur i sapu minyak herba berangin kt tapak kaki,then pkai stokin.lena tidur,xda rasa sakit2

5y ago

Tu lah.. Mgkin harus guna stoking nanti

tumpang tnye akk anak lelaki ke perempuan ?? sbb biasanya asyik bring kanan je tu lelaki

sblum tdur spu mnyk srba msuk angin tu

cri ubt bkin gsok sis..