Pergelangan kaki sakit

Hi mommy2 semua 😢 hari ni bru je masuk 29w tiba2 bangun dri tdur pergelangan kaki sakit sngat..rasa sngat kalau tu urat kaki yg sakit 😭😭😭 ada cara penyelesaian tak bagi tak sakit lagi? Buat krja kat rumh juga payah nak bjlan 😭 ..saya tahu semua ni normal..tapi saya nak tahu macam mana cara untuk redakan rasa sakit ni #seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

urut ltk mnyk panas kt kaki tu. xpon tuam coldpack.

letak minyak n urut sis.. jgn paksa jln sngt

2y ago

dah urut sis 😭 tp pagi ni btmbah sakit pulak..jalan pun tak dpat langsung sbb dh urut ..nak ke tandas payah 😭