Sakit Payudara Sebelah Kanan

#pleasehelp "Hello mummy² semua... ade tak kat sini yg pernah mengalami sakit dan pedih di bahagian payudara sebelah kanan....kadang tu terasa panas jer...dan sakit tu dtg hnya sekejap²....kenape ye mummy²...???blh bantu & bgi penjelasan tak...sbb nie firstime jadi mcm nie...!!!"😔

1 Balas

penah, tpi sya gosok slow2..lma Dye lega..

3y ago

Sya dh cuba bt...tapi mseh rasa sakit dan panas...risau sbb dh lma sakit...sya ke klinik...doktor ckp itu jangkitan kuman...dan dia bgi ubat tahan sakit dan antibiotik...Alhamdulillah lpas mkn ubat yg diberi tros lega..🙂