Hai ibu2 boleh bantu sy tak mc mane nk turun kn gula ye..

Ibu2 dekat sini boleh bantu sy tak skrg sy mengandung anak yg ke 4..sebelum ni mengandung tk pernah sangkut gula tibe ngandung yg ni plak sangkut gula usia kandungan sy 29w+ macam mane ye nk bagi gula Kte turun..sape ade pengalaman mc ni boleh share tak lepas tu tibe Chek dh ok ibu2 amal kn ape ye. #ingintahu .#bantusharing

3 Balas

Saya consume bcomplex dari shaklee bagi menukarkan gula dalam darah kepada tenaga.. alhamdullilah dua kali minum air gula dua kali tak sangkut... kalau puan berminat boleh pm saya☺️ www.wasap.my/60197857093/Shaklee

Sy tolong kongsi kn soalan awak supaya ade ibu2 nampak post awak dan boleh bantu jawab soalan awak..

saya sangkut selepas minum air gula.mcm mana nk turunkn paras gula