Susah laaa nak tido

Skrg dah 7bulan dia punya struggel nak tido tu xblh bwk bincang..baring kiri ..kena tendang kiri..baring kanan tendang kanan + sakit dada ..tdo melintang sakit pinggang..pergi kerja wajib mngntok..xlarat..

4 Balas

sy pun sama nk masuk 31minggu dah. nk tido punyalah struggle. pedih ulu hati lagi. sy suruh suami sapu minyak angin ats belakang. urut2 sikit. letak kat dahi, leher, dada. rasa berangin seluruh tubuh baru lah nyaman nak tido. ini cara sy la. sis cuba la mana thu sesuai. sy guna minyak mastika je. xpanas sgt, berangin2 manja je. selesa sgt.

mcm sy pun ms pregnant dlu penah mengalaminya.. apa sy buat sy tido duduk😅✌🏻amik bantal letak dekat belakang dan kaki ..kena try n error adjust...di sini sy sharekan gambar idea tuk pun try tdo yg selesa bila dh 7 bulan pregnant .

2y ago

bagusnyaa ada buku siap

sama la sis, saya pun 27w mmg takdapat tidur. anak aktif sangat tendang. semua style tidur dia tak minat haha tapi bila saya lapik perut ngn bantal waktu mengiring tu baru boleh tidur. try la sis

2y ago

alhamdulillah dah. tinggal barang2 kecik je skrg and nak packing bag. nak tambah baju sikit sikit hehe

saya pun sama hehe... sis pakai bantal peluk tu masa tidur mengiring