Stress !

Skrg dah 35w 3d , badan memang serba tak selesa . Sakit sana , sakit sini... Suami balik keje meniaga pukul 10malm atau 11 lebih mcmtu... Lepas dia balik keje , dia pegi snooker dulu dgn ayah dia.. Kita ni sarat2 tepaksa tggu dia balik pukul 2,3pg sbb nak bukak kan pintu. Lepas dia balik, dia takde pun nak bebual dgn kita, usap perut kita ke apa. Kejenya tengok handphone je . Bila kita tegur dia mcm mngentan...pastu terus jd gaduh.. sedihnya rasa bila diabaikan mcmni. Tp kita tengok muka dia bila tidur, kita sedih... Slalu rasa kita yg bersalah dalam hal2 kecik mcmni.... Kita cuma nak attention dari suami kita je... Yela, siang dia da bekeje malam baru balik... 😭 So kita sunyi sgt... kita nak bebual je dgn suami. Tu pun kdg2 susah nak dpt..

2 Balas

Faham sangat perasaan tu. hanya mampu berdoa kt Allah swt je duluu. Alhamdulillah suami lembut hati sebab nmpk muka sy tenang. Banyak berdoa yaa. Semoga dipermudahkan 🙏🏽

sabar ye. jgn fikir negatif. fikir positif je suami tu penat cari rezeki utk anak bini. bg dia ruang utk rehat. jgn terlalu ikutkn perasaan sgt. sian kt baby