Masih alahan

Skrg dah 14w, tp sy tetap pening, mual, xselesa, byk angin, kdang perut pun xslesa.. masa ank 1&2 Bg sy blh handle .. ni siap xblh masak, xbuat kerja rumah, mkn tidur je.. ubat pun xmkn.. tlg lah mcmna nk buat ye? Skrg sy 30an..

4 Balas

Sy dah masuk 15 weeks pun still lg ade alahan.. husb pun duk la asyik pening & sakit kepala.. perut mmg byk angin mcm x makan pulak.. mmg kentut kaw2 lah.. ??

1y ago

Untung suami dpt rasa jgk ? harap2 cepat lah hilang.. nk jd normal blk ?