Masih alahan

Skrg dah 14w, tp sy tetap pening, mual, xselesa, byk angin, kdang perut pun xslesa.. masa ank 1&2 Bg sy blh handle .. ni siap xblh masak, xbuat kerja rumah, mkn tidur je.. ubat pun xmkn.. tlg lah mcmna nk buat ye? Skrg sy 30an..

4 Balas

sama dengan saya sis... 2 minggu lepas dah hilang tapi datang balik kali ni suami sekali ikut alahan makan tak lalu yg mana dulu suka skru dah tak boleh telan saya pulak yg pening nak tanya dia nak makan apa... ? dah tu suami asyik sakit kepala saya pula kena jg dia? bila lah alahan ni nak hilang....

1y ago

Best jgk klu suami yg dapat ?Sy xblh mkn.. xtahu nk mkn apa.. xmkn loya muntah.. suami relax xkena apa.. hari2 mcm kain buruk.. sedih ?