Takde Mual @ Mengidam

Skrg dah 12weeks. Sy langsung tak rasa mual, mabuk, muntah. Mengidam apa² pun tak. Rasa macam tak pregnant langsung. Kerap mimpi bukan². Normal kah?

42 Balas

normal sis..anak pertama tak rasa mcm megandung sbb alahan tu takda smpai 9 buln..skrg tngah preg yg no 2 alahan teruk dri trimester pertama..skrg trimester kdua,kadang mual muntah tu dtg blik waktu nak berus gigi..normal je sis..lagi bgus tkda alahan..hehehe

2y ago

sy tiga kali pregnant takde alahan/morning sicknese. yg 1st gugur, second girl and third boy 😂 langsung xleh teka gender tp mujur scan tepat