Naik 1 kg je tiap bulan . Ok ke ?

Skrg da pregnant 6 bulan ☺️ tapi setiap bulan berat Saya hanya naik 1 kg je ? Macam ni ok ke normal ke mommy smua ? Ade tak yang sama dengan saya tiap bulan berat badan kita naik 1 kg je ? Biase tgok berat mommy yang lain naik berkg kg kan ? Tapi doc cakap baby ok sihat da buat detail scan jugak🥰

2 Balas

InshaAllah ok kott. Saya dah 7 bulan total naik 3.5kg je 😂 Dr kata ok sbb berat baby pun normal. Terlebih seminggu berat baby tapi still ok katanyaa. So ok la tu haha

anak saya sebulan naik beberapa gram je ok lah kot naik 1kg