Normal Ke Sakit Kat Kelengkang Sampai Tak Boleh Nak Jalan And Angkat Kaki?

Skrg bru nk msok 29week, sakit kt Kelengkang mkin trok...bile dibwk brjln sikt jek sakt smpai mnitiskn air mate, nk cangkung kncing pon sakt sgt...nk angkt kaki untk pkai slua and kain pon sush sgt2...kdg sakt dy klau mkin trok sgt2 tu smpai naik ke pinggang, normal ke, dan ianya trlalu sakt...Allah jela yg tau, 😢 jdi ap pndpt ibu2 semua, situasi cmni normal ke?

2 Balas

Sakit melampau ke ? Takut ade kencing kotor ke. Tapi kalau dah 30w ke atas normal kalau sakit area bawah sbb baby biasanya duduk dkt laluan.

4y ago

Mcm sakit urat tu. Try2 mengurut dgn tkg urut tp jgn urut perut plk.

Normal sy start Msuk 27w dah mula rse sampai skrng 37w hadap je laa rse x nk gerak pn ada tp klau awk x tahan sgt cuba jmpe DR..