Sakit perut

Skng sy preggy 6w4d. Arini perut sakit sgt dr pg lg. Xtahu puncanye. Atau sbb sy consume iberet 500? Perlu x sy ke klinik? Atau stop dlu mkn iberet ni? Tp nk stop sesuka hati mcm tkt ade effect kt baby pulok. Sy consume iberet pn, sblm dpt tau sy pregnant. Mntk pendapat mommies sekalian ye?

2 Balas

Pergi je jumpa doktor dulu sis. Lain orang lain rasa. Kalau risau sangat cek je. Macam sy spotting dua hari. So semua orang cakap normal. Tapi macam xpuas hati, cek sendiri. Scan memang ad bleeding kat dalam. So dia suruh bedrest and makan ubat kuatkan rahim.

5y ago

Jaga diri ye.. Due bukan 2 kan. Sy 13feb. Hihi

Awal mengandung memang mcm tu..asal xde keluar darah itu xde masalah..klu keluar darah baru gi jumpa dr..

5y ago

Ok sis. Tme ksh ye. Risau jgok dr pg sakit..smpai skng. Klau normal xpe la😉