demam

Hi mommy semua..sy pregnant 14week..skrg ni pinggul sy sakit sekali dapat demam..pg td mkn iberet...nk tny...pernah x ade yg alami mcm sy..

1 Balas

sy 11week.. sama, sakit pinggang.. tidor plak atas lantai.. laaagi la.. erm alah dgn katil.. demam on off, prgi frmasi dorang bagi panadol kanak2 warna pink tu.. hiihiii.. comel je.. ermm sy x mkn iberet.. sy x mkn pape ubt utk naik kn hb.. just acid folic je..

4y ago

nk jumpa doc tu yg x larat.. berat sgt rasa.. sejak tau pregnant mane ade drive sndiri.. bila nk drive balik ni xtwu la lemah sgt rasa.. ermm suami plak kje balik mlm.. cuti pn xde tnye nk ke klinik ke x.. walhal tau nk kne prgi klinik amik ubat.. xpe la mungkin lupa.. 😌bila fikir balik, memang nk kne gagah kn diri ni klua rumah drive sndiri ke mane2.. harap x pening tgh jln..