Iberet Folic untuk ibu hamil

Hai mommies, sya ada prtanyaan.. iberet folic mcm dlm gmbr ni bila boleh consume ye? mksud saya klu kndungan masih baru dlm 5-6weeks mcm tu boleh mkn x? msa ank 1st dlu pernah consume sbb masalah hb rendah tp msa tu kndungan dah 6 bulan ke atas... yg second ni blum buka buku lg, boleh consume awal ke? ?sbb iberet ni dia lengkap dgn acid folic kan.. dah x perlu mkn vitamin2 yg byk... ?

Iberet Folic untuk ibu hamil
1 Balas

Sy mkn iberet ni awal kandungan tp doc yg prescribe.. Betul xyah mkn byk2 vitamin sbb dah ade sume dlm ni