8weeks

Skincare ape yg sesuai untuk ibu hamil??muka semakin hari semakin teruk jerawat,kasar and kusam..?

24 Balas

masa preggy ni langsung tkda mood nak pakai apa2 benda, kecuali kluar jln tu pun setakat pakai bedak & lipsticks 😅

arghh..sama..kne try2 product awak..kalau dibiar menjadi2..pembawakan budak org kata..try Eden kt Guardian ade jual

5y ago

kita semua toner xboleh.muka pedih

Sy pki mary kad 3d timewise. So far ok. Tp sy bru 9minggu. So tanda2 pembawaan tu mybe belum start lg.

sy pakai sabun mandi dove je🤣 sbb smua pencuci muka x sesuai kat muka sy..sgt3 berminyak..

Sama lh..habis muka naik jerwat..sye tkot nk tuka skincare sbb muke jenis sensetif..

Saya pun sama pregnant 17minggu muka makin kering dan da mula jerawar pasir keluar.

😆 sy lupakn trus skincare sbb fedup... hormon brgkali...

Pembawaan baby itu sis.. Ne mesti baby girls nanti 😍😍

Sy pakai skincare bebas paraben. Cosmoderm/Himalaya 😊

Sy pakai creamserum garnier sahaja