Skincare untuk ibu hamil

Hai Good morning . Skincare apa ya yang sesuai untuk ibu hamil ? Muka dah kusam ni 🤣

14 Balas

Normal kulit kusam semasa hamil sbb hormon. Sy teruskan guna produk penjagaan muka yg dipakai sblm hamil; Good Virtue & Co, Himalaya & Cosmoderm (untuk muka) sbb mmg tiada paraben, SLS bagai tu. Nak masuk trimister 2, saya tambah produk Mama's Choice utk badan sbb kulit saya mula kusam di leher, ketiak, dada,perut, celah paha, belakang lutut..

Assalamualaikum hai mommies🙋‍♀ jemput follow telegram group kami😍😍baju baby/kids readystock di 🇲🇾🇲🇾new stock hnm, adidas dan byk lg design bakal tiba x lama lg. selfpickup di shah alam. Tqsm moms💖💖 https://t.me/readystockbabykidsclothing

i feel you sis. before this preg first baby, muka kusam teruk. masuk 4 bulan preg, i ada ambik supplement balik untuk kulit, pelik, sebab makin hari makin kusam lagi. tiber2 baby keluar putih lepak😆😑 dia yang consume dalam perut🤭

boleh cuba product amway yg artistry. yg sy thu artistry satu²nya product 100% organic. family sy pun pakai skin care artistry. serius mmg elok sangat². 🤭

Hormon sis. Xdapek nk buat apa Sy bila preggy, terus buang skincare. Pakai cleanser, pelembap dan sun protection shj. Masalahnya skrg, mekap pn xlalu 🤣🤣

3y ago

Sis pakai sun protection apa?saya preggy ni sun protection tak tahu nak pakai apa

apa² shja jnji tgk kt Google jenis² bahan bhya utk pregnant women . better elakkan . cek ingredient before guna okey

Product Wardah ❤️ x suka makeup..tpi pregnant ni rasa nk makeup….🤣…dah scan..Baby boy 👦 …🥰❤️🌹

3y ago

Huhu.. Sy masa tk mengandung kuat make up tp bila berbadan 2 ni pakai bedak baby je p mana2.. Tk scan lagi tp suami nk nk ank perempuan in shaa Allah kalu ada rezeki 😇😘

Saya guna Produk simple sblm ne guna safi gold tiba2 tak sesuai muka breakout sdgkn da guna dri bujang lg.

sy pregnant tiba2 smua taksesuai..kecuali bedak sejuk😂

pakai as beauty @ skin dessert sis...sy ad jual 💋

3y ago

boleh xda masalah sy pon ad jual juga