susah nak tidur

heyy mummy semua....kalau mengandung keadaan mummy memang susah mahu tidur yeaaa? n kdg2 posisi y lena susah nk dpt ..kandungan saya baru 11 week..tpi tidur tu ya Allah sampai 5 pagi saya emng x dpat tdur lagi bukan skli tpi da sering ??....siang syaa da x tdur da...bolh mummy2 y lain bolh jelaskn...n bgitw aapa y patut saya lakukan n hindarkan dari maslah ini??

2 Balas

Sy yang dah 6 bulan ni pon susah nak tdo wak..nak terlentang org org tua dgn nurse tak bg.. Pusing kiri dgn kanan pon tak sedap bdn.. Last last saya tdo duduk je kat sofa..tapi alas bantal la sampai selesa..haaaaa lena terus tdo.. Awak cuba try dulu mane mne posisi k..🥰

Aah sush nk tdo..kena try n error posisi mana sesuai ngn kita dan selesa tuk tido