Dah start pinggang dan tulang2

Skg ni dah mule rase xdpt tido lene mcm sbelom ni..ke kiri resah ke kanan resah...badan dah start sakit lagi tulang tgh2 ni..baby semakin hari semakin aktif..bila dpt tidur telentang ase nikmat je tp org ckp x elok plak bby kurang oksigen...xlama dah awl jun ni je baby..sape mcm sy juga...

16 Balas

Huhuu begitu la dann da aher2 trimester, sis.. Semoge terus sehat mommy & baby..selamat berjuang!!

sma la kita sis..sya pn awal jun jgk..skg ni pn sdg merasa mcm apa yg sis rasa..

sma mcm sya sis..nikmat rsa tdo tlentang tp x bgus utk baby..

Sama..hehe.bertabhlah

Sama la

same sis..

4y ago

tu la.. dok pujuk dr, kate dh xlame je lg.. sabarkan je.. janji sehat sumenye..