Cpt penat..

Skarang dh 12 weeks tp dia punya ngantok penat rasa mcm awl2 pregnant.. bdn pn asyik rasa lemau xsehat.. normal ke? Tu kira alahan jgk ke?

6 Balas

Sama la kita sis.. Sy dri 4 weeks lagi.. Mlm kol 8 ja dh x larat.. Alahan xda tpi mai mlm ja lth.. Nk masak pun mls.. Klw dh tringin sgt mkn ssuatu tpi xda jual bru sy akn masak juga

5y ago

Masak pn xmau sb nnt xmkn sendiri masak + xsuka bau minyak 😅

Normal tu sis. Nanti dah besar bulan you mesti active balik. Hehe. Kena jaga makan la. Jgn makan pedas dan berminyak sbb tu effect dia

5y ago

😊 mkn pn kurang , tp dia punya ngantok xleh bincang 😅

Saya punn. Tak pernah mengantuk time kerja . Sbb busy. Ni masuk 11 minggu. Terus macam tak dapat buat pape dengan mengantuk tu

5y ago

Tu la.. dgn mood keje nk exam mmg satu pn xleh nk fokus..

It's normal since your body is preparing for a baby inside. Just eat healthy food and take good rest! 😊

Normal. Tp tu bkn alahan. Mmg org pregnant ni cpt rasa letih 😙😙

5y ago

😅 dr weeks 7 smpai 11 xde rsa ngantok mcm ni.. ni dia stat blik cpt ltih..

normal sis..i pun macam tu..