Takde/Hilang alahan penat

Normal ke mummies 1st trimester even shortness of breath jarang jarang, penat pun macam takde? Tp pregnant? 1week masa found out je rasa pastu takde rasa penat.

2 Balas

normal sis, tiap org tak sama simptom . sy da 7weeks , pun tkde alahan . cume kerap kencing dgn kerap lapar je 🤭 selagi tkde alahan tu , enjoyy je 😆 nnti da ade alahan. nk mkn pun tak lalu . huhu

6mo ago

Oh even takde selera makan tu pun dikira alahan ye? Ada effect to pembesaran baby tak? Aaaa 1st baby rasa hari hari nak pergi scan sebab takde alahan ni 😭

Normal. Lain org, lain symptoms pregnancy