Alahan teruk

Skarang 9w, semua makanan tak boleh makan. Buah2an saja boleh makan. Ada masalah tak kalau makan buah je?

2 Balas

Tanya doktor. Mmg akan ada masalah sbb tak ambil ikut pemakanan yg betul utk tubuh mom n baby tp nk buat mcm mne kan sbb baru first trimester. Saya pun masa trimester satu byk mkn buah je. Berat turun, hb turun & sembelit cthnya. Saya masa masuk 14w loya muntah dah start berkurang byk. Selera bertambah baik. Sabar ye, saat indah akan tiba.

Okey jer.. Janji blh mkn.. Nt dah msuk trimester ke 2, ia akan ok