sakit kepala sangat.. ksian kt bby..

sjak 2mggu ni kerap jgak mntah.. sblom ni xde pon.. skrg da nk msuk 12 week mula jd skit kpla..muntah2.. msuk angin.. pling xsyok bila lpar sgt ni.. mkan bru skit.. dan2 muntah..knkdg bru lpas mnum sus muntah.. da ksong balik prut.. ksian plak kt bby tkot dy xdpat khsiat & zat.. cmna nk buat ea..???

2 Balas

Kena try n error sis. Cari makanan yg awk blh telan. Mcm kwn sy, mmg xblh mkn lgsung smpai kena masuk hospital. Satu je dia blh mkn, tembikai. Jd stok tu kena sentiasa ada. Sis carilah try mcm2 apa yg sesuai insyaAllah ada tu. Klu sy, biskut dgn bihun sy blh mkn. Nasi 2,3 suap je.

4y ago

ok2.. trima kseh bg suggestion nty sya try.

Kena try makanan yg bleh masuk dlm perut. Muntah x pa asalkan makan.