34 Week

Mudah mabuk.. Lps mkn.... Perut lapar tp mkn skit jew boleh... xley msuk. Trus ase nk muntah. Normal ke tu??? Jd mcm angin pon ada.... Lepastu kerap skit mngeras n rasa vm bnda2 tajam kt kiri perut. Tu kaki bby ke. Heee.. Tp np kiri jew ase n krap skit belah stu jew. Punggung pon mudah lenguh belah kiri jee

2 Balas

Normal sis sbb baby dh makin besar menekan ulu hati & sbb tu jugak tak dpt mkn byk.

Sama mcm sy sis. Doc kata normal je. Sy pun 34 weeks jgk. Insyaallah x perlu risau.