vintamins

Sis2 yang preggy boleh bagitahu vitamin apa yang sis consume sepanjang mengandung? Dan harga yg berpatutan. Tq

6 Balas

Makan zincofer. Tapi kalau ambil vitamin ni makan sebelum tidur. Takdela rasa mual tu bila dah lena tidur. Tapi ambil waktu berjaga siang,, Kalau badan jenis tak tahan memang akan rasa mual dan akan muntah semula zincofer ni.

Obimin plus, obical. Ni dah 29 minggu baru start ambik vco & neurogain.

Makan vitamin yg kk bekalkan shj...vitamin tambahan x ada ambil

Sy makan iberet dan kalsium..tu pun kk yg bagi..hehehehe😂

New obimin je. free je dpt kt klinik masa buat cek up bulan2

Maltofer . Ubat keluaran Switzerland