Boleh share vitamin apa nak consume awal pregnancy...tq

5 Balas

Boleh consume bcomplex dari shaklee... saya tak lalu nak makan folic acid dari kk tu.. then amalkan bcomplex je... dia include skli dgn folic acid... berminat nak tahu lebih lanjut boleh pm saya🥰 http://www.wasap.my/60197857093/NakBcomplex

Folic acid je sis..its really helps psediaan rahim n pmbentukan janin..

Folid acid n doc ade bg sy fish oil gak

folic acid

acid folic

3y ago

boleh je sis . saya consume tu dua , doc kata boleh je . but if sis ada sejarah mcm tu refer dekat doc la sis ya